Foto: Publicitātes foto

Šāgada 28. jūlijā sporta kompleksā "333" notiks ikgadējais, jau trešais "Subaru" īpašnieku un entuziastu salidojums "Subaru Summer Fest 2012". Pasākumu organizē biedrība "Subaru Power Club" sadarbībā ar portālu Subarupower.lv. Savukārt ar "Subaru Centrs Imanta" atbalstu pasākuma apmeklējums visiem būs bez maksas un būs arī iespēja apskatīt markas jauno kupeju "BRZ".

Jau tradicionāli diena sāksies ar pulcēšanos pie tirdzniecības centra "Riga Plaza", kur organizatori aicina pievienoties ikvienu "Subaru" automašīnu, lai dotos kopīgā braucienā uz pasākuma norises vietu. Līdzīgi kā iepriekšējos gadus, arī šogad pasākuma diena tiks aizpildīta ar dažādām atrakcijām gan pieaugušajiem, gan bērniem. Dalībniekiem būs iespēja piedalīties disciplīnās gan ar, gan bez auto, par kurām būs iespēja saņemt dažādas balvas no atbalstītājiem un sponsoriem.

"Subaru Summer Fest 2012" ietvaros notiks arī "Subaru" jaunākā modeļa "BRZ" pirmizrāde Latvijā. Pateicoties "Subaru" oficiālajam pārstāvim Latvijā "Subaru Centrs Imanta", visiem būs iespēja ne tikai ieraudzīt, bet arī izbaudīt automašīnu darbībā. Tāpat pasākumā būs apskatāmi arī pārējie "Subaru" jaunie modeļi – "XV", "Forester", "Legacy", "Outback" un "STI Racing".

Pēc aktīvās atpūtas gan trasē, gan kompleksa teritorijā, dalībniekiem, kuri vēlēsies palikt pa nakti, būs iespēja uzcelt teltis, lai prom dotos tikai nākamajā rītā. Turklāt pēc pasākuma oficiālās daļas turpināsies ballīte ar DJ Broks.

"Subaru Summer Fest 2012" programma:
No plkst. 10 – pulcēšanās pie t/c "Riga Plaza";
Plkst. 11 – kopīga izbraukšana uz pasākuma norises vietu;
Plkst. 12 – kolonnas ierašanās sporta kompleksā "333";
No plkst. 12:30-18:30 – jaunākie "Subaru" modeļi un "BRZ" prezentācija, veiklības braucieni trasē, Drošas Braukšanas Skola, dažādas atrakcijas;
No plkst.19:00-20:00 – atpūta, apbalvošana;
Pēc plkst. 20 – ballīte.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!