Foto: Publicitātes foto

No 27. līdz 29. aprīlim Ķīpsalā notiks auto tūninga šovs "Auto Exotica 2012", kas šogad apmeklētājus iepriecinās ar virkni krāšņiem hotrodiem un louraideriem no Skandināvijas. Tāpat ekspozīcijā būs aplūkojams bruņotais "Dartz Prombron" džips, kas tika izmantots britu aktiera Sašas Barona Koena jaunākajā kinolentē "Diktators".

Vēl "Auto Exotica 2012" izstādē tradicionāli būs auto tūnings, auto audiosistēmas, vietējā un pasaules mēroga tūninga paraugi, kā arī unikālas konstrukcijas automobiļi. Apmeklētāji varēs aplūkot populārākajām autosporta disciplīnām sagatavotos sacīkšu automobiļus, autoklubu ekspozīciju un tūninga izstādēm raksturīgā "Party" atmosfērā satikties ar domubiedriem no autoklubiem un autosporta komandām, lai gūtu svaigas idejas auto uzlabošanai.

"Auto Exotica 2012" notiek vienlaikus ar jaunu auto izstādi - gadatirgu "Auto 2012", transporta un industriālās tehnikas izstādi "Transporta tehnika 2012" un specializēto autoservisu aprīkojuma, automobiļu remonta instrumentu un aksesuāru izstādi "Automehānika 2012".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!