Kompānija "BMW" šāgada aprīlī notiekošajā Ņujorkas autoizstādē prezentēs "Alpina B7 Biturbo Allrad", kas ir "BMW" 7.sērijas sportiskā modifikācija ar "xDrive" pilnpiedziņas sistēmu. Automobilis būs pieejams kā ar standarta, tā arī pagarināto riteņu bāzi.

"Alpina B7 Biturbo Allrad", tāpat kā jau pazīstamā modifikācija ar aizmugurējo riteņu piedziņu, būs aprīkota ar 4,4-litru biturbo V8 dzinēju, kas attīsta 507 zirgspēku jaudu un 700 Nm griezes momentu. Ražotājs pagaidām neatklāj pilnpiedziņas modifikācijas dinamiskos raksturlielumus, tomēr varam atgādināt, ka aizmugurējo riteņu piedziņas versijā "Alpina B7 Biturbo" no vietas līdz 100 km/h paātrinās 4,7 sekundēs.

Tāpat kā jau pazīstamajam "Alpina B7 Biturbo", arī pilnpiedziņas versijai ir "Alpina" raksturīgais konservatīvā stila virsbūves aerodinamiskais komplekts, klasiska dizaina 21 collas riteņu diski. Jau standartā tā aprīkota ar elektronisko "Dynamic Damper Control" sistēmu, kas ļauj autovadītājam izvēlēties standarta, komforta vai sportiskas braukšanas regulējumu.

Apskati lietotu "BMW" pārdošanas sludinājumus

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!