Foto: Publicitātes attēli
Nule dibinātā Libānas kompānija "W Motors" ražošanā ieviesīs divus superauto – "Hyper-Sport" un "Super-Sport". Tādējādi tie kļūs par pirmajiem tamlīdzīga tipa automobiļiem, kas izgatavoti kādā no arābu valstīm.

Pagaidām zināms, ka "Super-Sport" būs šī ražotāja pieejamākais superauto, bet "Hyper-Sport" būs īpaši ekskluzīvs, jo būs izgatavots tikai piecās vienībās ierobežotā sērijā. Tāpat ražotājs to pozicionēs kā visgreznāko superauto pasaulē. Pēc provizoriskas informācijas, "Hyper-Sport" iegūs 750 zirgspēku jaudīgu V6 biturbo dzinēju, kas ļauj spēkratam līdz 100 km/h paātrināties 2,8 sekundēs un maksimāli sasniegt 385 km/h.

"W Motors" atklāj, ka automobiļa diožu lukturi būs ar briljantu inkrustāciju, apzeltītu motora pārsegu, kā arī hologrāfiskajiem ekrāniem. Spēkrata šasija būs izgatavota no oglekļa šķiedras.

Arābu projektā piedalās arī komplektējošo detaļu ražotājs "Magna Steyr", tūninga kompānija "RUF Automobile" un dizaina studija "Studio Torino". Oficiāli šie gatavie automobiļi tiks prezentēti šāgada beigās Dubaijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!