Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Peugeot" atjauninājusi "RCZ" kupeju. Plašākai sabiedrībai modernizētais automobilis pirmo reizi tiks parādīts mēneša beigās notiekošajā Parīzes autoizstādē. Automobilim atjaunināts dizains, tas ieguvis jaunus virsbūves krāsojuma variantus un modernizētu interjeru ar jauniem apdares materiāliem.

"Peugeot RCZ" kupejai uzstādīts jauns priekšējais buferis ar diožu dienas gaitas lukturiem, citāds radiatora dekoratīvais režģis "208" modeļa stilā, kā arī jaunas formas priekšējie lukturi.

Interjerā izmaiņu ir mazāk – dekoratīvā plastmasa ap pārnesumkārbas vadības sviru turpmāk būs melni glancēta, bet durvju paneļi dārgākajās versijās būs apšūti ar ādu. Salona apdares variācijas papildina jauni ādas, auduma un alkatantaras apšuvuma varianti.

Tehniskā ziņā "Peugeot RCZ" palicis bez izmaiņām. Eiropas tirgū modelis būs pieejams ar 1,6-litru turbopūtes benzīna dzinēju, kas atkarībā no versijas attīsta 156 vai 200 ZS, kā arī divlitru dīzeļmotoru ar 163 ZS. Dzinēji sajūdzami vai nu ar sešpakāpju mehānisko, vai automātisko pārnesumkārbu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!